.

.

Елитната слика повторно воспоставена од тон -касетот - алтернатива за - ласер - висок принос - црн - страници - секоја од нив

Елитната слика повторно воспоставена од тон -касетот - алтернатива за - ласер - висок принос - црн - страници

оценки:

DEN 1.67
Од стока
Достапно.

Елитна слика повторно воспоставена од тон -касетот - алтернатива за (MLTD105 L) - ласер - висок принос - црн - 2500 страници - 1 секоја. Катерот со висок принос TONR е дизајниран за употреба со ML-1910, ML-1915, ML-2525, ML-2525 W, ML-2580 N; SCX-4600, SCX-4623 F, SCX-4623 FN, SCX-4623 FW; SF-650 и SF-650 P. Овој crtdg; sas mltd105 L; BK; 2.5 K е одличен печатари, мултифункции и материјали за печатење Tonr Cartrdge ставка. Тоа е сосема нова ставка што ви доаѓа добро спакувано и брзо се испорачува! ML-1910. ML-1915. ML-2525. ML-2525 W. ML-2580 N. SCX-4600. SCX-4623 F.

За производот

Купувачите избираат и