.

.

Потрошувачки мобилни телефони сите во една SIM картичка AT&T

Потрошувачки мобилни телефони сите во една SIM картичка AT&T

оценки:

DEN 3.00
Од стока
Достапно.

Мобилна потрошувачка, сите во една SIM картичка, AT&T, бела потрошувачка клетка, сите во една SIM картичка, AT&T, бела. Користете го вашиот сопствен телефон. Нема такси за активирање. Телефонот мора да биде отклучен од претходниот превозник. Телефонот мора да биде компатибилен со GSM мрежната технологија . Дознајте повеќе за производите и услугите на потрошувачите на мобилни телефони со посета на страницата за бренд на мобилни телефони на потрошувачите.

За производот

Купувачите избираат и