.

.

Лионел Лионел Мали линии воз со воз

Лионел Лионел Мали линии воз со воз

оценки:

DEN 639.84
Од стока
Достапно.

Сосема нов производ за млади инженери - Лионел Мали линии. Овој сет на пластични воз со мал обем има карактеристики и детали за автентичен сет на возот на Лионел, и целата игра за игра што може да ја побара! Лионел Мали линии ја носи богатата традиција на Лионел на мали деца на возраст од 2 и повеќе години. Snap-заедно патеката и едноставен далечински контролер за напредно и обратно движење го олеснуваат работењето на малите раце. Автентичните детали за возот и реалните звуци го прават класичен производ на Лионел. Нашата воведна понуда на оваа возбудлива, нова линија на производи е игра со воз со 49 парчиња што доаѓа со целосен распоред на патеката, вклучувајќи два мостови и железнички премин и ситно- Детален воз со мотор со пареа, тендер, гондола и кабооза. Плус, дури вклучува и работна товарна станица со кран, карго слајд и двонасочна депонија. Билборд и три знаци ја комплетираат сцената. Лионел Лионел Малиот линии воз игра игра Лионел Лионел Мали линии воз. 2,5+ возраст.

За производот

Купувачите избираат и