.

.

Смак, прстен на фазата на борење со фигури PS37D

Смак, прстен на фазата на борење со фигури PS37D

оценки:

DEN 2.00
Од стока
Достапно.

Нова страница 1 Овој мега со шест-аголни прстени за борење доаѓа спакуван со дванаесет бројки, и доволно реквизити и додатоци за да го поставите миризбата! Столици, табели - го именувате! Ништо нема да го надмине духот на твоите воини. Вклучува : ¢ € ¢ Ринг за борење € ¢ 12 Бројки ¢ € ¢ Реквизити и додатоци Препорачана возраст : 3+ Код на артикалот : PS37 D ¢ € ¢ Реквизити и додатоци!. ¢ € ¢ Шест-аголен прстен (6 "x 6")!. ¢ € ¢ Дванаесет грозоморни фигури!. ¢ € ¢ Еластични прстенести јажиња и скали на прстени!.

За производот

Купувачите избираат и