.

.

Sandisk 32 GB IxPand Base Iphone Charger & Backup-SBIB20N-032G-GN9AN

Sandisk 32 GB IxPand Base Iphone Charger & Backup-SBIB20N-032G-GN9AN

оценки:

DEN 3.33
Од стока
Достапно.

Зачувајте ги датотеките и скапоцените спомени со полначот за i Phone од 32 GB Base 32 GB Base 32 GB (SBIB20 N-032 G-GN9 AN). Секој пат кога ќе го наполните вашиот телефон со ова, тој автоматски ги поддржува вашите фотографии, видеа и контакти за вас. Овој додаток за i Phone Sandisk е дизајниран за секојдневна употреба. Може да се пофали со мек гумен врв за да го задржите вашиот телефон и жлебот околу обвивката за да го одржите вашиот кабел уредно и уреден. Никогаш не грижете се за повторно губење на вашите спомени. Sandisk 32 GB Ix Pand Base Iphone Charger и Backup, SBIB20 N-032 G-GN9 AN : Автоматски резервна копија на фотографиите, видеата и контактите на вашиот i Phone секој пат кога ќе наплатите. Наменето за секојдневна употреба со мек гумен врв за да го држите вашиот телефон и жлебот околу обвивката за да го одржите вашиот кабел уреден. Лесно вратете ги вашите резервни копии фотографии, видеа и контакти на вашиот i Phone. Sandisk Ix Pand 32 GB има брзо полнење со 15 вати моќност. Не е вклучен кабел за молња на Apple.

За производот

Купувачите избираат и