.

.

Огнена печка застанете - забавен декор - парче

Огнена печка застанете - забавен декор - парче

оценки:

DEN 959.84
Од стока
Достапно.

Оваа религиозна декорација ја поставува сцената за Вавилон VBS. Овој реквизит е од приказната за Шадрах Мешах и Абеднего и може да се користи како декорација на сцената заедно со други стенд-ап. Ова може да се користи и за сценски реквизити за претстава за која е потребна стара печка. 44 "x 50 1/2 " стенд-ап се еднострани со кафеав картон назад. Потребно е едноставно склопување. © OTC 13798180 Fiery Prans Settup Оваа религиозна декорација ја поставува сцената за вавилон VBS. Овој реквизит е од приказната за Шадрах Мешах и Абеднего и може да се користи како декорација на сцената заедно со други стенд-ап. Ова може да се користи и за сценски реквизити за претстава за која е потребна стара печка.

За производот

Купувачите избираат и