.

.

Nexen CP 225 40- гума

Nexen CP 225 40- гума

оценки:

DEN 3.33
Од стока
Достапно.

Премиерата на Nexen Classe CP671 (OE) е турнеја низ цела сезонска гума направена за патнички возила. Овој модел е оригинална опрема за опрема за избрани возила .. Гумата лесно се контролира во сите временски услови. Цврстото центарско ребра на шемата на шара одржува постојан контакт со патот. На овој начин ја стабилизира гумата против возениот притисок што влијае на неа. Стабилната способност за возење и контакт со патот ја зголемуваат и одговорноста и точноста на управувачот. Моделот е брз и точен во одговорот на командите на возачот и нуди одлични повратни информации за патот. Како резултат, гумата станува полесна за ракување и промовира безбедно искуство во возењето .. Моделот на шара, исто така, ги надградува способностите за сопирање и свиоци. Латералните жлебови на шарите ја зголемуваат способноста за зафаќање на патот и создаваат триење во моментот на сопирање за да го скратат растојанието за сопирање и да понудат побезбедна способност за запирање. Секвенцата на блокот на шарите на рамената обезбедува дополнителни рабови за гризење за време на погонот, кои ја зголемуваат моќноста на аголот и маневрирањето. Ова подобрување ја зголемува безбедноста на гумите во ситуации на маневрирање со обезбедување дополнителна влечење .. Дизајнот на брзите аголи на шемата на шемата на шара нуди тивко и удобно искуство во возењето. Овој дизајн го откажува бучавата на патот кога се генерира додека гумите се во движење, додека ја зголемува можноста за зафаќање да се осигура дека гумата тесно ја следи површината на патот. Бучавата и вибрациите на долниот пат на патот и вибрациите што се чувствуваат во кабината на возилото го прават погонот повеќе пријатно .. Премиерата на Classe CP671 (OE) ги има одлични сите временски влезови. Симетричните латерални жлебови на дизајнот на шарите ја зголемуваат способноста за зафаќање на патот во суво, влажно, па дури и во зимско време. Четирите широки широко распрскувачи на дизајнот на шарите ја распрснуваат водата од под стапалото на гумите и успешно избегнуваат хидропланирање на овој начин. Ова го прави возењето во текот на целата година. Одлична стабилност на возењето. Скратено растојание за сопирање. Подобрена способност за свиоци. Намалено ниво на бучава на патот. Цело време влечење. Црн страничен allид.

За производот

Купувачите избираат и