.

.

Компатибилна ламинирана замена на лентата за етикета за tze 0. во 26. ft

Компатибилна ламинирана замена на лентата за етикета за tze 0. во 26. ft

оценки:

DEN 207.84
Од стока
Достапно.

Заштедете уште повеќе со нашата компатибилна касета за ленти. Оваа листа содржи 1 TZE221 црна на кертриџ со бела лента. Нашите компатибилни касети за се поддржани од нашата 100% задоволство и гаранција за живот. Оваа ставка работи во следниве печатачи : GL-100, 1890 W, D400, D400 AD, D400 VP, D450, D600, D600 VP, E500, E550 W, H110, P750 W, P750 WVP, P950 NW, PT-1000, PT-1000 BM, PT-1010, PT-1010 B, PT-1010 NB, PT-1010 R, PT-1010 S, PT-1090, PT-1090 BK, PT-1100, PT-1100 SB, PT-1100 SBVP, PT-1100 ST, PT-1120, PT-1120, PT- 1160, PT-1170, PT-1180, PT-1190, PT-1200, PT-1230 PC, PT-1280, PT-1280 SR, PT-1280 VP, PT-128 AF, PT-1290, PT-1290 BT, PT-1290 BT2, PT-1290 RS, PT-1300, PT-1400, PT-1500, PT-1500 PC, PT-1600, PT-1650, PT-1700, PT-1750, PT-1800, PT-1810, PT-1830, PT- 1830 C, PT-1830 SC, PT-1830 VP, PT-1880, PT-1880 C, PT-1880 SC, PT-1880 W, PT-18 R, PT-18 RKT, PT-1900, PT-910, PT-1950, PT-1960, PT-200, PT-2030, PT-2030 AD, PT-2030 VP, PT-2100, PT-2110, PT-2200, PT-2210, PT-2300, PT-2310, PT-2400, PT-2410, PT- 2430 PC, PT-2500 PC, PT-2600, PT-2610, PT-2700, PT-2710, PT-2730, PT-2730 VP, PT-300, PT-300 B, PT-310, PT-310 B, PT-320, PT-330, PT-350, PT-3600, PT-400, PT-520, PT-530, PT-540, PT-550, PT-580 C, PT-6100, PT-7100, PT-7500, PT- 7600, PT-9200 DX, PT-9200 PC, PT-9500 PC, PT-9600, PT-9700 PC, PT-9800 PCN PT-D200, PT-D200 MA, PT-D200 SA, PT-D210, PT-H100, PT-H300, PT -H300 LI, PT-P900 W, ST-1150, ST-1150 DX, ST-5. Забележете, оваа ставка ќе работи само со печатари купени во САД и Канада. Ние сме ексклузивен препродавач на LD производи бренд на високо квалитетни материјали за печатење. За употреба во печатачи GL/PT/ST P-Touch : 100, 1000, 1000bm, 1010, 1010b, 1010nb, 1010 R, 1010 S, 1090, 1090 BK, 1100, 1100 SB, 1100 SBVP, 1100 ST, 1120, 1130, 1160, 1170, 1180 , 1190, 1200 и многу повеќе! (Погледнете го описот за сите компатибилни печатачи). 100% задоволство и гаранција за живот. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата за печатачот.

За производот

Купувачите избираат и