.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

оценки:

DEN 2.67
Од стока
Достапно.

QNAP Turbo NAS TS -210 сервер за складирање на мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни мрежни податоци и документи Преку нивоа на рации (0, 1, JBOD), RAID обезбедува сигурност на податоците, толеранција на дефекти и ги подобрува целокупните перформанси. DDR2 SDRAM Memory Technology за зависно складирање на податоци со максимална употребливост. Linux OS со сите креативни и продуктивни алатки што ви се потребни.

За производот

Купувачите избираат и