.

.

Најважните работи за домаќинството, кои се тркалаат алишта, беж

Најважните работи за домаќинството, кои се тркалаат алишта, беж

оценки:

DEN 1.67
Од стока
Достапно.

Домаќините за домаќинства, кои се тркалаат за перење алишта за складирање во лесна пепел е компактно решение за складирање за мали простории за перење и домови без простории за перење. Овој умен Хампер има пространа торба која има три до пет товари алишта. Торбата за перење се прицврстува на металната рамка за слајдови со кука и погледнете клапи (притиснете ги капаците затворени пред миење за да го минимизирате Lint). Металните рамки се лизгаат од количката на затегнување на жлебени дрвени патеки. Ламинат од дрво жито поддржува целосна торба одоздола. Друг панел е на врвот на спречувањето. Уште две панели создаваат две полици за складирање над Хампер. Оваа тркалачка количка обезбедува совршено место за собирање валкана облека и сè што е потребно за нивно чистење, детергент, омекнувач, листови за фен, железо и многу повеќе. Домаќинства за домаќинства за перење алишта за складирање на алишта : Попреки за перење алишта со капацитет од 4 оптоварување и 2 полици за складирање. Отстранлива, торба за перење машини што може да се мие. Рамна врвна количка со 2 дополнителни полици на простор за складирање.

За производот

Купувачите избираат и