.

.

Кумхо Солус ТА 185 65- Т гума

Кумхо Солус ТА 185 65- Т гума

оценки:

DEN 2096.00
Од стока
Достапно.

Kumho Solus TA11 е турнеја низ цела сезонска гума произведена за патнички возила и SUV. Kumho нуди гаранција за абење од 75.000 милји со овој модел .. Специјалното двојно соединение за гуми на гумите и неговата шема на шара со бројните мали сипи промовираат извонредни сите временски влезови. Нивната комбинација обезбедува побезбедна способност за суво, влажно и зимско време за зафаќање. Четирите широки и длабоки опкружувачки жлебови ефикасно ги спречуваат ситуациите на хидропланирање со канализирање вода и се оддалечуваат од стапалото на гумите. Подобрениот отпор на хидропланирање и влечење во текот на целата година обезбедуваат побезбедно искуство во возењето .. Двојното соединение на силиконски гуми го подобрува и животниот век на гумата и ефикасноста на горивото. Го намалува отпорот на тркалање со засилената способност за зафаќање на патот. Отпорноста на тркалање е притисок што влијае на гумите што одредува колку енергија треба возилото да ги задржи гумите во движење. Намалената отпорност на тркалање ја подобрува потрошувачката на гориво на возилото и емисијата на CO2, со што гумата е поефикасна и еколошка. Намалената отпорност на тркалање, исто така, ја забавува стапката на абење на шарата надолу со одржување на гумата ладна под притисок на возење. Како што се спречува изградбата на топлина, шарата на гумата е рамномерна и трае подолг временски период .. Континуираните централни ребра на шемата на шара ја подобруваат одговорноста на управувачот и стабилноста на возењето. Тие одржуваат контакт со патот во секое време, што ја стабилизира гумата против притисокот на возењето и ја прави одговорноста на управувачот на упатствата на возачот брза и прецизна. Подобрата стабилност и управувачот им овозможуваат на гумата безбедно да се одвива до најголема можност .. Solus TA11 ја карактеризира технологијата ESCOT што ја оптимизира формата на гумата, цврстината на страничните страни и контакт со патот. Овие елементи работат заедно за да го намалат и апсорбираат шокот на возењето и вибрациите на патот создадени од него. Намалените нивоа на вибрации на патот обезбедуваат удобно искуство во возењето во сите услови. Цело време влечење. Подолг траен живот. Подобрена контрола на погонот на гориво за гориво. Погон без вибрации. Произведено за патнички возила и SUV.

За производот

Купувачите избираат и