.

.

Безбедносна очила Клеенгуард Маверик - Анти -магла, леќи, издржлива, лесна, леќа за завиткување, удобно, анти -гребење, мост на носот, страничен штит, Browguard - Универзал?

Безбедносна очила Клеенгуард Маверик - Анти -магла, леќи, издржлива, лесна, леќа за завиткување, удобно, анти

оценки:

DEN 1.67
Од стока
Достапно.

Безбедносна очила Клеенгуард Маверик - Анти -магла, леќи, издржлива, лесна, леќа за завиткување, удобно, анти -гребење, мост на носот, страничен штит, Browguard - Универзална големина - UVA, UVB, UVC, око. Безбедносните очила овозможуваат наместо да се инхибираат за максимална продуктивност и безбедност за вас и вашите вработени. Оставата против магла помага да се осигурате дека вашата видливост е секогаш јасна кога работите во топли или влажни околини. Поликарбонатните леќи обезбедуваат 99,9 проценти UVA/UVB/UVC заштита за безбедна употреба на отворено. Точките на допир на удобност на храмовите и мостот на носот обезбедуваат пријатно вклопување во текот на целиот ден. Интегрираните странични штитови и Browguard ви помагаат да се чувствувате уверени дека сте заштитени. Современ стил и лесна конструкција значат дека и мажите и жените ќе ги најдат овие очила удобни и функционални. Овие очила; безбедни; mavrik; ske/bk е голема ставка за безбедност и безбедност за безбедност. Тоа е сосема нова ставка што ви доаѓа добро спакувано и брзо се испорачува! Ува. УВБ. УВЦ. Око. Честички.

За производот

Купувачите избираат и