.

.

Комплетен сет на Tour Edge HP Junior

Комплетен сет на Tour Edge HP Junior

оценки:

DEN 2.33
Од стока
Достапно.

HP25 е комплетен со возач, три-дрво, пет-дрво, четири-хибридни, 5-SW железо, високо-Moi Blade Putter и лесна торба. Преголемиот возач на титаниум матрица од 460цц има 10,5 степени мансарда и дизајн со висок МОИ промовира зголемено прошка на хитови надвор од центарот за подолги построги погони. Преголемата шума од не'рѓосувачки челик со низок профил од не'рѓосувачки челик има низок CG за да ја влезе топката брзо во воздухот. Хибридот со лесен за не'рѓосувачки челик има длабок CG и низок профил за максимално носење и меко слетување. Преголемиот не'рѓосувачки челик, шуплина назад пегли имаат поткодна празнина за поголема слатка точка и подолго повеќе простувачки снимки. Putter во стилот на сечилото се одликува со популарен систем за усогласување за поточни стапчиња. Комплетен сет на Tour Edge HP25 Junior : HP25 е комплетен со возач, 3-дрво, 5-дрво, 4-хибридни, 5-SW Irons, високо-Moi Blade Putter и лесна торба. Преголемиот возач на титаниум матрица од 460цц има 10,5 степени мансарда и дизајн со висок МОИ промовира зголемено прошка на хитови надвор од центарот за подолги построги погони. Преголемата шума од не'рѓосувачки челик со низок профил од не'рѓосувачки челик има низок CG за да ја влезе топката брзо во воздухот. Хибридот со лесен за не'рѓосувачки челик има длабок CG и низок профил за максимално носење и меко слетување. Преголемиот не'рѓосувачки челик, шуплина назад пегли имаат поткодна празнина за поголема слатка точка и подолго повеќе простувачки снимки. Putter во стилот на сечилото се одликува со популарен систем за усогласување за поточни стапчиња.

За производот

Купувачите избираат и