.

.

Собрание на Струт за суспензија на Мандо 13а се вклопува во Изберете: 2004- Киа Аманти

Собрание на Струт за суспензија на Мандо 13а се вклопува во Изберете: 2004- Киа Аманти

оценки:

DEN 3.33
Од стока
Достапно.

Протекувањето на шокови и/или слаби ленти може да доведе до жив, трнлив и целокупно непријатно возење со дополнителни бучава/вибрации - на крајот дури и губење на контролата на возилото. Потребен е здрав систем за суспензија за основно сопирање и ракување со вашето возило и што е најважно - ги чува автомобилот и патниците безбедни. Мандо шоковите и лентите не се дизајнирани само да се вклопат, функционираат и изведуваат како оригинална опрема, тие се оригиналната опрема! Во зависност од нивото на неуспехот на системот за суспензија на вашиот Hyundai или Kia, секогаш можете да сметате на Мандо за да помогнете во обновувањето на удобноста на возењето на вашето возило, капацитетите на оптоварувањето и перформансите да се вратат во првобитната форма - ние сме ОЕ! Произведено во Кореја. Оригинална опрема за суспензија на опрема. 0.

За производот

Купувачите избираат и