.

.

Gridiron сопирачките влошки на сопирачките се вклопуваат Изберете: 2004- BMW X3, BMW I

Gridiron сопирачките влошки на сопирачките се вклопуваат Изберете: 2004- BMW X3, BMW I

оценки:

DEN 7680.00
Од стока
Достапно.

Опис на производот Gridiron Crake Frail Почитките се дизајнирани да обезбедат сигурни перформанси за секојдневниот возач. Гридирон ги сопира влошките на сопирачките користат специфични материјали за триење на платформата и со керамички и полу-метални формулации. Ако доживувате подолги растојанија за запирање или ако вашите сопирачки се крцкаат, влошките за сопирачки на гридирон се добар избор за замена за пределивиот прекрив на возилото, што може да се запре, за да се претстави, слојот за челик, за бучава, обложена плоча за поддршка, за да се спротивстави Изведба за секојдневниот возач. Гридирон ги сопира влошките на сопирачките користат специфични материјали за триење на платформата и со керамички и полу-метални формулации. Ако доживувате подолги растојанија за запирање или ако вашите сопирачки се крцкаат, влошките за сопирачки на гридирон се добар избор за замена за прехранбениот прекрив на возилото, што може да се запре, запрено од челик, челик за обложување на бучава, обложена плоча за поддршка, за да се спротивстави на корозионцерамичкото триење формулар за повеќе решенија за сопирачки на сопирачките - ID683 ( Го заменува Дел# D683).

За производот

Купувачите избираат и