.

.

Класична торбичка за единечни списанија со сечила, се вклопува во списанија, десна рака, црна

Класична торбичка за единечни списанија со сечила, се вклопува во списанија, десна рака, црна

оценки:

DEN 0.67
Од стока
Достапно.

Рачно изработените носачи на списанија на Blade-Tech имаат низок профил за лесно индексирање на списанија и побрзи превраболи. Овие торбички со маг имаат прилагодлива завртка за задржување. Класична торбичка за единечни списанија со Blade Tech Industries, одговара на списанија од 1911 година, десна рака, црна : завртка за прилагодување на задржување. Низок профил за побрзи претоварувања. Рачно изработено. Прилог на Тек-Лок.

За производот

Купувачите избираат и