.

.

Инстинкт оригинален рецепт без жито, природна влажна конзервирана мачка храна по сорта на природата, 5. мл. Лименки

Инстинкт оригинален рецепт без жито, природна влажна конзервирана мачка храна по сорта на природата, 5. мл.

оценки:

DEN 239.68
Од стока
Достапно.

Инстинкт оригинален рецепт без жито од говедско месо, природна влажна конзервирана мачка храна по сорта на природата, 5,5-мл. Конзерви (случај од 12) инстинкт е сурова марка поделба на сортата на природата и го промовира здравјето на миленичињата преку природни, реални состојки. Инстинктот му дава на вашето домашно милениче придобивки од суровата исхрана погодно, безбедно и без полнила, нуспроизводи и вештачки конзерванси. Поставете го вашиот најдобар пријател со пријателски инстинкт оригинален рецепт за вистинска говедско месо, влажна храна за мачки. Овој рецепт без жито pot  © рецепт содржи вистинско говедско месо. Инстинкт по разновидност на природата.

За производот

Купувачите избираат и