.

.

6 w 10 d 18 h алпски груб пилен корбел, ела на Даглас

6 w 10 d 18 h алпски груб пилен корбел, ела на Даглас

оценки:

DEN 1020.48
Од стока
Достапно.

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. 6 "w x 10" d x 18 "h алпски груб пилен корбел, Даглас ел.

За производот

Купувачите избираат и