.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

оценки:

DEN 3.33
Од стока
Достапно.

Brawl Bros 2-Pack : Овој сет 2 основни топки Бакуган; и 2 картички со карактери. Вртете ја вклучената порта картичка за да се појави во акција . Прилагодете и тепачка : Комбинирајте го вашиот Бакуган со системот за поврзување со повеќе делови. Едноставно искористете го горниот дел од знакот и долниот дел и подгответе се да се борите. Колку повеќе ќе соберете, толку повеќе можете да прилагодите . битка со вашите пријатели : Користете ги картичките за ликови за да додадете поени против вашите непријатели. Стратегирајте со специјален напад Бакуган за да се врти во битка. (Продадено одделно) Користете го кодот внатре за нови начини за играње во онлајн играта, Роблокс . Соберете ги сите : Израмнете ги вашите битки со сите нови сет за обука и фигури за акција за борба против пакетот (секоја се продава одделно)! Искусете го моќниот Бакуган бидејќи овие изненадувачки играчки преземаат нови форми и трансформации додека се вртат во битка!. Вклучува : 2 Бакуган, 2 картички со карактери, 1 порта картичка и 1 токен Бакуган. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години . опфатени со посветеност на магистерската грижа за спин. Ако имате проблем со спин мајсторски производ што го купивте од овластен продавач, ние ќе го решиме! Бидејќи спин мајсторот не е во состојба да го контролира квалитетот на производите што се продаваат од неовластени продавачи, освен ако не е поинаку забрането со закон, заложбата за нега не е достапна за производи купени од неовластени продавачи. Заложбата за нега е ограничена на оригиналниот купувач на крајни корисници. Исто така, може да се бара да обезбедите доказ за купување и/или слика на вашиот производ за да го вртите мајсторот за да ја потврдите подобноста. Спин мајстор го задржува правото да ги потврди информациите, да бара валиден доказ за купување и да го негира барањето по своја дискреција.

За производот

Купувачите избираат и