.

.

ProsonicsMile MS-T Sonic Power Power Stoost

ProsonicsMile MS-T Sonic Power Power Stoost

оценки:

DEN 3.00
Од стока
Достапно.

Напредната Prosonics Mile MS-T1000 Sonic Power Power Power Power, ги одржува здравите заби и непцата. 40.000 четкички во минута и вградени тајмери ​​за автомобили ќе обезбедат дека забите се чисти секој пат! Можете исто така да изберете помеѓу 4 различни режими на четкање. Напредната технологија за чистење Sonic произведува 40.000 VPM за моќно динамично дејство за чистење. 4 режими за четкање (чиста, мека, белење и масажа и полски) нуди различни потреби за орална нега. 2 -минутен автоматски тајмер обезбедува препорачано четкање на стоматологот. 30 Втор времиња на интервал му помагаат на корисникот да ја четка секоја област на устата. Индуктивно полнење и батерија за полнење на Li-јон. Долготрајно време на употреба и водоотпорен дизајн. Е во согласност со контурата на забите за ефикасно, длабоко чистење . Висококвалитетните влакна на Дупонт промовираат природно побели заби со нежно полирање на површинските дамки. Вклучува 3 глави на четки и база за полнење.

За производот

Купувачите избираат и