.

.

Optishot чист голф става симулатор

Optishot чист голф става симулатор

оценки:

DEN 1040.00
Од стока
Достапно.

Воведување на Optishot Pure, најдобриот светски базиран на ставање симулатор за голф. Произведено исклучиво за играње и усовршување на вашиот мозочен удар, чиста користи технологија со голема брзина на фотоапаратот за да го фати растојанието на топката, насоката, клубот и аголот на лицето. * Самостоен систем - не се интегрира со Optishot2 Добијте го тоа добро со Optishot Pure. Карактеристики се преносни. Внатрешна/надворешна способност. Лесна инсталација. 18 дупки за ставање дупка. Конкуренција за дупка во едно. Лет на топка (растојание). Клубско лице. Клупски агол. Наклон на зелени поставки. Поставки за стимулирање. * Самостоен систем - не се интегрира со Optishot2.

За производот

Купувачите избираат и