.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

оценки:

DEN 374.24
Од стока
Достапно.

Карактеристики : ЛЦД -дисплеј со контролен обем на излез на слушалките за задниот дел на слушалките 4 индикатор за траење на батеријата RF и AF Индикатор 100 MW излез на слушалките 2 АА батерии пупки за ушите вклучени 3,5 мл (100 g). Контрола на јачината на звукот на излезот на слушалките. Индикатор за траење на батеријата со 4 бари. RF и AF Indi.

За производот

Купувачите избираат и