.

.

Претпријатија 621702MC

Претпријатија 621702MC

оценки:

DEN 8544.00
Од стока
Достапно.

Продаден индивидуално -Овој производ е дизајниран и изработен од M.C.Enter Prz. Со класичен изглед, вистинските комбинации и материјали во боја, работи исто како и со секоја ситуација. MC Enterprises 621702 MC Norcold Element за греење 300 Watt 120 Volt Ова ќе работи на Model #'S : N1095, N1095 BK, N1095im, N1095imbk, N1095imss, N1095 SS, N1095 WH, N1095 V, N1095 BKV, N1095 IMV, N6111 621 F, N623 , N624, N640.3, N640.3 F, N641, N641.3, N641.3 F, N641 BK, N641 F, N641 IM, N641 IMF, N641 SS, N641 SSF, N641 WH, N641 IMBK, N641.3 WH, N641 IMSSF, N810, N811, N811 F, N814 F2 , N811 V, N821, N821 F, N821 V, N822, N822 F, N824, N823, N841, N841.3, N841.3 BK, N841.3 F, N841.3 SS, N841.3 WH, N841 BK, N841 BK, N841 BKV, N841 F, N841 IM, N841 IMBK , N841 IMF, N841 IMSS, N841 IMSSF, N841 IMV, N841 IMWH, N841 SS, N841 SSF, N842, N842 F, N842 IM, N842 IMF, N842 IMSS, N842 IMSSF, N842 SS, N842 SSF, N843 IM, N843 IMF, N843 IMSS, N843 IMSSF. Паузи за модели и сериски број : Следниве сериски броеви се исклучени од единицата за ладење, а не во внатрешноста на фрижидерот. N81/N82/N84/N1095/608/618/68 & 98/918 Серија : За сериски# 11232007 & подолу користете 621702 и 11232008 & горе употреба 630811. N61/N62/606/616/66 & 96/916 Серија : За сериски# 11231023 & подолу користете 621702 и 11231024 & горе употреба 630811. Белешка : Ова не е оригинален дел од OEM и не треба да се користи како замена на гаранцијата.

За производот

Купувачите избираат и