.

.

Комплет за откривање на истекување на вода Трип Лајт

Комплет за откривање на истекување на вода Трип Лајт

оценки:

DEN 319.84
Од стока
Достапно.

Комплетот за откривање на истекување на вода SRCOOL60 KWDR од Трип Лајт е изборен додаток за ладилникот за прецизност во редош на Трип Лајт. Кога е инсталиран, детекторот за истекување на вода на ладилникот ќе предизвика системски аларм кога станува збор за контакт со вода или друга течност, а потоа ќе звучи звучен предупредување. SRCOOL60 KWDR мора рачно да се постави на лице место за откривање на истекување и да се инсталира на ниско ниво. Ако се користи стандардната конфигурација на долната цевководи на ладилникот, SRCOOL60 KWDR треба да биде поставена близу до цевководот под подигнатиот под. Факултативен додаток за SRCOOL60 KCW на Трип Лајт. Предизвикува систем на аларм на контакт со вода или друга течност. Мора да биде рачно поставено на лице место за откривање на истекување и инсталиран на ниско ниво.

За производот

Купувачите избираат и