.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

оценки:

DEN 993.60
Од стока
Достапно.

Грижа на растенија и информации : Делумно сонце. Во температурите на замрзнување, влечете или покријте. Водата доследно сè додека не се воспостави растението, а потоа водата по потреба. Отстранете ги старите цвеќиња за да промовирате нов раст. се хранат месечно.

За производот

Купувачите избираат и