.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

оценки:

DEN 223.84
Од стока
Достапно.

Homedics Salter 800wrddr Механички аква-тешка кујна Мерење на скалата Тип на мерење : фунта. Тип на мерење : фунта. Зголемување на тежината (Империјал) : 1 мл. Максимален капацитет на тежина (Империјал) : 9 lb. Максимален капацитет на тежина (Империјал) : 9 lb. Зголемување на тежината (Империјал) : 1 мл.

За производот

Купувачите избираат и