.

.

Монтеррико Семиња Патерна во саламура 3 килограми - Семила де Патерна

Монтеррико Семиња Патерна во саламура 3 килограми - Семила де Патерна

оценки:

DEN 1.00
Од стока
Достапно.

Монтеррико Семила де Патерна се вкусни семе од овошје Патерна, кои се варени, а потоа натопени и зачувани во солена вода. Солената вода им дава на овие семиња неодолив солен вкус. Овие семиња се популарна закуска во Мексико и некои земји од Централна Америка каде може да се најдат дрвјата. Монтеррико има покриен солен дел, исцеди малку вар на семето и ужива во вкус и семе што е пожелно за толку многу луѓе во Централна Америка. Las semillas de paterna con limã³n син muy deliciosas para que lo pueda degustar cualquier persona que desee probarlas. Las semillas de paterna con limã³n син muy deliciosas para que lo pueda degustar cualquier persona que desee probarlas.

За производот

Купувачите избираат и