.

.

Инсталирајте Центрик ICCR4BN Chrysler Dodge Jeep 2004- Комплетно решение за инсталација за стереоа за автомобили

Инсталирајте Центрик ICCR4BN Chrysler Dodge Jeep 2004- Комплетно решение за инсталација за стереоа за автомобили

оценки:

DEN 687.84
Од стока
Достапно.

Инсталираниот центар за комплетно инсталирање ICCR4 BN е идеален избор за инсталирање на стерео на задниот дел во вашите возила од Chrysler/Dodge/Jeep од 2004-07 година без да ја промените цртичката. Сè што треба да извршите основна стерео инсталација на задниот дел е вклучен : комплет за цртичка, жица за приклучок, адаптер за антена и конектори за жица. Единствениот комплет Din Dash вклучува панел за комплет, трим прстен и загради и е произведен од високо-одделение ABS со прецизни толеранции, така што испорачува Gapless одговара помеѓу цртичката и комплетот. Ireицата за жица ви овозможува да се поврзете со фабричката прицврстување без да исечете жици. Комплетот ICCR4 BN вклучува упатства чекор по чекор и обоени кодирани жици за полесна инсталација. Инсталирајте го Центрирот ICCR4 BN Chrysler/Dodge/Jeep 2004-07 Комплетно решение за инсталација за радио/стерео • Вклучува комплет за цртичка, жица за прицврстување, антена и конектори • Директна врска со фабричката прицврстување без да се сечат никакви жици • Комплетот е направен од висок квалитет ABS, ABS, ABS, ABS, ABS, Прицврстувачот е направен од жици и конектори за квалитет на фабриката • Комплетот е прецизност дизајниран за Gapless Fit, бојата и текстурата одговара на фабричката цртичка • Лесен за инсталирање. Не се потребни специјални алатки. Вклучува чекор-по-чекор упатства. • Поддржано од технолошката поддршка на Скоше и ограничена гаранција за живот.

За производот

Купувачите избираат и