.

.

Гарланд на песна

Гарланд на песна

оценки:

DEN 2.33
Од стока
Достапно.

Прво издание од еден од единствените вистински современи уметници што го постигнуваат звукот на англиската народна преродба. Фузија на традиционални британски народни балади со елементи на психоделична карпа, повремено граничи со звук на гаражата што се наоѓа на несреќата, потсетувајќи се на големите киселини-народни опсези од доцните 60-ти/раните 70-ти. Прво издание од еден од единствените вистински современи уметници што го постигнуваат звукот на англиската народна преродба. Фузија на традиционални британски народни балади со елементи на психоделична карпа, повремено граничи со звукот на гаражата што се наоѓа на несреќата, потсетувајќи се на големите киселини-народни опсези од доцните 60-ти/раните 70-ти.

За производот

Купувачите избираат и