.

.

Caffa Cafe Rise Rise Cafe, Medied Poot, Oz

Caffa Cafe Rise Rise Cafe, Medied Poot, Oz

оценки:

DEN 207.68
Од стока
Достапно.

Кефа Кафе е горд што ви донесе навистина автентично африканско искуство со кафе. Во сопственост на етиопски земјоделец од втора генерација, ние сме страсни да го споделиме уникатното и квалитетно искуство со кафе од африканско раскошно зрна кафе. Сите кафиња на Кефа се одговорни, собрани, преработени и прилично третирани! Rise Cafe Rise, 12 м. Кафе со белешки од чоколадо, смело, полно тело и мазна уста. Направено со грав Руанда Арабика. Извори од африканските семејни фарми. Потекло од еден извор. Снабдувач во сопственост на малцинства.

За производот

Купувачите избираат и