.

.

Buck Baits Estrus ma Сертифициран врв естроген до топло урина привлече ата одобрена оз

Buck Baits Estrus ma Сертифициран врв естроген до топло урина привлече ата одобрена оз

оценки:

DEN 0.67
Од стока
Достапно.

Buck Bait ™ Estrus Max ™ Doe во топлинска бела боја на елени урина формула #1 лабораторија овластена на врвот естроген дополнете во топлинска урина мамка! Измерено на научно воспоставено ниво на врвна еструс и флаширана свежо. Buck Baits Estrus Max Doe во топлинска урина мами е формулирана со употреба на 100% чисти стада белки, водечки ветеринари за репродуктивни ветеринари и независна лабораторија. Протоколите за техники и синхронизација стимулираат во нивниот врвен циклус на естрозен на топлина. Откако А го постигна врвната топлина, сериите на урина се земаат мостри и лабораториски сертифицирани за нивните врвни нивоа на естроген. Откако ќе стигнеме, шишиме свежо мамки за мамки Еструс Макс! Buck Baits Estrus Max ™ беше измислен за резултати • Најдоброто во својата класа • Развиена за почетните ловци да го избегнат ентузијастот за трофеи. Запознава регулатива за игри на "одобрена од трговската асоцијација на стрелаштво како АТА одобрена урина мамеј " CWD овластена бесплатна стада мамки мамки еструс максимум сертифициран врв естроген дое урина : АТА одобрена урина до топлината естрозна. АТА ПРОДАБА НА ПРОИЗВОД НА УСЛУГИ. CWD овластено бесплатно стадо. 100 проценти чиста белатичка урина мами. Врвното ниво на естроген собрано од DOE научно измерено. Независна лабораторија овластена. Високо одговорна и еден од нашите најефикасни привлекувачи.

За производот

Купувачите избираат и